Wie zijn wij

Net ff Anders Events Organiseert evenementen voor mensen die net ff anders zijn.

Sommige mensen hangen hele avonden op het internet. Er zijn er ook die graag muziek maken of een boek lezen. Hordes mensen leggen hun ziel en zaligheid in een sport. En je hebt er ook die organiseren evenementen. Waarom? Gewoon, omdat het leuk is. En omdat het kan.

Zo ontstond Net ff Anders Events.

Zoals zo vaak was het een simpel idee: Organiseer een evenement voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar dan wel een echt feest. Niet in zo’n achterafzaaltje met crêpe papier over de tl-verlichting heen geplakt ranja feestje. Echte locatie, echte DJ’s, echte artiesten. Alles wat je organiseert moet smaken naar meer en de volgende moet altijd mooier, groter, gekker…Net ff Anders Events en ‘Get Down On It’ zijn inmiddels een begrip geworden. Dat staat vast!

Drijvende kracht achter het bedrijf zijn de eigenaars: Diaan en Jørgen. Naast hun baan en gezin beleven zij er bijzonder veel plezier in om dit soort evenementen te organiseren. Als je zoveel blije gezichten bij elkaar ziet en iedereen heeft het naar zijn zin… En dat dan ongeveer om de twee maanden, steeds weer ergens anders in het land. Hoe mooi is dat? Dat is het doel.

Heb je ideeën, tips, vragen of andere inbreng: neem even contact op 🙂

[our-team]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *